Regulament Sun Tropez Race

Home Regulament Sun Tropez Race

**Fiecare participant va semna o declaratie pe proprie raspundere care se poate descarca de aici: Declaratie

Parcurgerea acestui traseu presupune un efort fizic susţinut şi necesită o minimă pregătire fizică.
2. Cursa va avea loc în data de 02.07.2017 în localitatea Salicea,judeţul Cluj .
3. SUN TROPEZ RACE este un eveniment de alergare destinat tuturor iubitorilor de mişcare în aer liber care au vârsta peste 18 ani.Concurenţii au obligaţia să respecte termenii şi condiţiile din prezentul regulament.Deasemenea trebuie să semneze declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de către organizatori la ridicarea kit-ului de participare.
II.CARACTERİSTİCİLE CURSEİ
1. Traseul competiţiei are distanţa de cca 5 km cu peste 10 de obstacole ,parcurgand drumuri forestiere,poteci cu diferite înclinaţii, trasee cu apa si noroi, teren denivelat, de aceea este recomandată încălţăminte de trail si imbracaminte adecvata care la final ar putea sa fie cu grad de murdarie ridicat.
2. Obstacolele le vor pune la încercare abilităţile sportive constând în zone ce vor trebui escaladaţe cu sau fără ajutorul frânghiilor, pasaje parcurse in târâş ,zone de alergare cu greutăţi ,alergare prin anvelope auto, alergare prin apa, căţărare pe frânghii. Este recomandată folosirea mănuşilor fără degete.
3. Traseul va fi însemnat cu bandă şi va avea voluntari care vor indica direcţia de urmat. În zone strategice concurenţii vor fi supravegheaţi de către arbitrii.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica traseul în funcţie de condiţiile meteorologice.
III. CATEGORII
1. Amatori masculin peste 18 ani
2. Amatori feminin peste 18 ani
Totalul persoanelor inscrise in competitie va fi de 100 .

IV. TAXA DE PARTİCİPARE
Înscrierea se face online (pana la data de 29 iunie 2017) cât şi personal la fata locului in limita locurilor ramase disponibile.
Taxa de înscriere este de 90 lei individual
S.C. H2OSPA SRL
Cont: RO09BTRLRONCRT0323465201 deschis la Banca Transilvania
În cazul înscrierilor online validarea se va face doar după dovada achitării taxei de participare pe adresa de mail contact@piscinasalicea.ro. Înscrierile se pot face şi la faţa locului în funcţie de disponibilitate dar nu garantăm kitul complet de participare, cu excepţia numărului de concurs.
1. În cazul retragerii din cursă taxa de participare nu va fi înapoiată, dar poate fi cedat locul altui participant. Această modificare de date trebuie adusă la cunoştinţa organizatorilor cu cel puţin 3 zile înainte de competiţie.
V.PACHETUL DE CONCURS
1. Toţi participanţii validaţi vor beneficia de un kit de participare ce va cuprinde:
– Bratara cu numărul de concurs;
– Medalia de participant primita la finish;

2. Organizatorii vor pune la dispoziţie tuturor participanţilor:
– Punct de revitalizare la finish şi pe traseu.
– Asistenţa medicală în caz de nevoie;

VI.OBLİGAȚİİ PARTİCİPANȚİ
1. Echipament obligatoriu :pantofi de alergare, imbracaminte adecvata, si bratara cu numărul de concurs pe toată durata concursului.
Se recomandă haine de ploaie ,mănuşi,încălţăminte şi haine de schimb.
2. Concurenţilor le este interzisă utilizarea aparatelor ce limitează auzul în timpul cursei.
3. Este de datoria fiecărui concurent să determine dacă abilităţile sale fizice sunt potrivite pentru acest tip de cursă conştientizând riscurile implicate şi necesitatea unui control medical amănunţit înainte de eveniment.
4. Participanţilor le este interzisă concurarea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe care alterează capacităţile mentale sau fizice.
Organizatorii pot descalifica / penaliza concurenţii care:
-nu respectă traseul;
-omit intenţionat trecerea obstacolelor;
-utilizează un mijloc de transport;
-nu arată respect faţă de ceilalţi participanţi,organizatori,voluntari;
-sunt ajutaţi de suporteri;
Concurenţii se pot ajuta reciproc la trecerea obstacolelor.

VII. STARTUL
Startul competiţiei se va da la ora 12:00 . Se recomanda sosirea cu cel putin o ora inainte de inceperea competitiei pentru confirmarea inscierii, primirea kitului si efectuarea incalzirii.
Nu este limită de timp pentru parcurgerea traseului

VIII.PREMİEREA
Se vor premia primele 3 locuri la fiecare categorie.
Toti participantii care parcurg traseul pana la final vor primi medalie de participare

IX.DİSPOZİTİİ FİNALE
1. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi în nume propriu orice material fotografic sau video cu participanţii din timpul desfăşurării concursului cât şi a preluării datelor cu caracter personal.
2. Organizatorul nu-şi asumă responsabilitatea pentru pierderea,furtul sau deteriorarea bunurilor personale ale participanţilor. Se recomandă ca participanţii să nu lase în bagaje /autoturisme bunuri de valoare la vedere.
3. Organizatorul îsi rezervă dreptul de a aduce modificari prezentului regulament sau a programului. Modificările vor fi aduse la cunoştiinţa participanţilor până la start.
4. Prin înscrierea la cursă participanţii confirmă implicit citirea, înţelegerea şi respectarea Regulamentului precum şi respectarea tuturor indicaţiilor organizatorilor în timpul evenimentului.

Distanta:
• Amatori : aproximativ 5 km

Categoria: trailrun cu obstacole
Marcaj: banda de semnalizare

Trecerea pe sub obstacol
Presupune deplasarea taras a concurentilor pe sub un cadru din lemn cu lungimea de 27 m si inaltimea de 60 cm . Obstacolul este acoperit cu o plasa de plastic perforata.
Trecerea peste obstacol
Presupune trecerea peste garduri din lemn, de diferite inaltimi. Pe traseu sunt 10 obstacole de acest tip, cele mai inalte(2) avand 192 cm iar restul intre 150 si 170 cm .
Tragerea unei greutati
Consta in tragerea unui cauciuc, cu greutatea aproximativa de 7 kg cu ajutorul unei chingi. Aceasta proba este intalnita de concurenti de doua ori pe traseu : odata pe o distanta de 60 m, iar a doua de 160 m.

Ridicarea si transportul unei greutati
Presupune ridicarea unui bustean cu greutatea aproximativa de 7 kg barbati si 5 kg femei, si transportul acestuia pe o distanta de 80 m (cu diferenta de nivel).
Rostogolire greutate
Presupune rostogolirea unui cauciuc de camion , cu greutatea de 16 kg , de 7 ori barbatii si de 4 ori femeile dus /intors.
Tragere greutate de pe loc
Presupune tragerea unui cauciuc de camion, cu greutatea aproximativa de 16 kg, pe o distanta de 6 m.
Alergare pe cauciucuri
Presupune alergarea unui distante ,cu lungimea de 60 m, cu cauciucuri